Internationale gezinnen

U woont binnen een internationaal gezin in Nederland. Dan hebt u te maken met het gezinsmigratierecht, dat soms best ingewikkeld kan zijn. Mynta Law is van alle verschillende regels en ontwikkelingen goed op de hoogte. Ons specialisme maakt voor talloze internationale gezinnen het verschil. Wij adviseren objectief, doortastend en deskundig, behandelen verblijfsaanvragen efficiënt en zorgvuldig, en helpen bij tal van andere immigratierechtelijke zaken.

Aanvragen van verblijfsvergunningen

Een verblijfsvergunning aanvragen zorgt bijna altijd wel voor een beetje stress. Mynta Law kan dat niet voorkomen. Wel kunnen wij, door duidelijke informatie te geven, de stress voor u tot een minimum beperken. Wij helpen jaarlijks vele tientallen internationale gezinnen met het voorbereiden van hun verblijfsaanvragen. Wij beoordelen allereerst wat de mogelijkheden zijn. Daarin zijn wij vindingrijk en oplossingsgericht, maar wel realistisch. Wij stellen de aanvraag vervolgens samen, en behandelen die uiteraard ook.

Wijzigen van verblijfsvergunningen na verbreken relatie

Het verbreken van een relatie is altijd een drastische stap, maar wanneer van deze relatie ook nog een verblijfsrecht afhangt, maakt dat de beslissing niet gemakkelijker. De verbreking van de relatie kan immers leiden tot intrekking van het verblijfsrecht. Mynta Law helpt u door deze situatie heen door uw verblijfsvergunning op tijd te laten wijzigen. Wij zoeken naar alternatieven en adviseren over de voorwaarden die daarbij gelden. Wij zijn hierin vindingrijk, hebben kennis van het hele migratierecht, en vinden daardoor oplossingen die anderen niet zien. Uiteraard behandelen wij ook de aanvraag.

Opbouw van verblijfsrecht en 'verblijfsgaten'

Hoe langer u met een verblijfsvergunning in Nederland woont, hoe sterker uw positie wordt, en hoe groter uw bescherming. Onderbrekingen in uw verblijf, vaak ook “verblijfsgaten” genoemd, doen uw verblijfsopbouw echter teniet, en wilt u daarom voorkomen. Mynta Law kan hierbij helpen omdat wij als specialisten op tijd doorhebben wanneer een verblijfsgat dreigt te ontstaan. Daar kunnen wij maatregelen tegen nemen. Wij zorgen ervoor dat een nieuwe verblijfsaanvraag op tijd wordt ingediend, en uw rechtmatig verblijf in Nederland niet wordt onderbroken.

Bijstand bij (voornemens tot) intrekking van verblijfsvergunningen

De IND controleert regelmatig of nog aan alle voorwaarden van een verblijfsvergunning wordt voldaan. Naar aanleiding hiervan kan de IND verblijfsvergunningen intrekken. Mynta Law heeft ruime ervaring met het succesvol opkomen tegen intrekkingsbesluiten. Indien u met de intrekking van uw verblijfsvergunning wordt geconfronteerd, dan is Mynta Law als specialist in het migratierecht bij uitstek toegerust om u hierin effectief bij te staan.

Bezwaar en (hoger) beroep

Een groot deel van de wijzigingen in het migratierecht vindt zijn oorsprong in de rechtszaal. Effectief procederen vereist veel kennis van het recht, vindingrijkheid en overtuigingskracht. Mynta Law is van al deze kwaliteiten voorzien, en heeft ruime proceservaring voor de Nederlandse vreemdelingenrechter, en zelfs het Hof van Justitie van de Europese Unie.

Vaste tarieven, dus geen financiële verrassingen

Mynta Law hanteert waar mogelijk vaststaande tarieven voor de behandeling van een specifieke zaak. Ons tarief is marktconform. Als u Mynta Law inschakelt, dan weet u dus vooraf wat uw kosten zijn.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

George Qiao, LL.M.