(Oud-)Diplomaten en (oud-)geprivilegieerden

U werkt in Nederland als diplomaat of u werkt voor een internationale organisatie in Nederland, of u bent als lid van het (diplomaten)huishouden in Nederland gevestigd. U bent “geprivilegieerd”; de minister van Buitenlandse Zaken heeft u een speciaal identiteitsbewijs verstrekt. Mynta Law kan u bijstaan wanneer u een reguliere verblijfsvergunning wilt aanvragen, en adviseert u over andere migratierechtelijke vragen.

Aanvragen van verblijfsvergunningen

Als u geprivilegieerd bent, dan zijn de mogelijkheden om uw verblijf in Nederland voort te zetten beperkt. In de regel kunt u pas na een verblijf van tien jaar – en na het inburgeringsdiploma te hebben behaald – een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd verkrijgen. Er gelden wel specifieke uitzonderingen. Mynta Law is van alle regels die op uw situatie van toepassing zijn op de hoogte en kan u dus correct en snel adviseren over uw mogelijkheden. Uiteraard behandelen wij als u dat wilt ook uw verblijfsaanvraag, en begeleiden wij u bij de diverse praktische zaken die hierbij komen kijken.

Vaste tarieven, dus geen financiële verrassingen

Mynta Law hanteert waar mogelijk vaststaande tarieven voor de behandeling van een specifieke zaak. Ons tarief is marktconform. Als u Mynta Law inschakelt, dan weet u dus vooraf wat uw kosten zijn.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

Arend van Rosmalen, LL.M.