Ons kantoor

Mynta Law staat in Nederland en daarbuiten uitstekend aangeschreven als zeer vakbekwaam, ervaren en integer immigratie- en nationaliteitsrechtkantoor. Wij zijn grondig in onze analyse van uw vraag, realistisch in ons advies, en uiterst resultaatgericht in alles wat wij doen. Als u bij uw immigratie- of nationaliteitszaak kiest voor Mynta Law, dan mag en kunt u er dus op vertrouwen dat uw zaak in goede handen is.

Waarom een jurist?

U bent niet verplicht een jurist in te schakelen bij het aanvragen van een verblijfsvergunning, het doen van een naturalisatieverzoek, of zelfs bij het procederen in bezwaar en (hoger) beroep. U mag dit alles helemaal zelf doen, en u kunt zich door wie dan ook laten vertegenwoordigen. U kiest niet voor een immigratiejurist omdat dit moet, maar omdat u dit wilt.

De belangen in het immigratierecht en nationaliteitsrecht zijn groot. Voor bedrijven geldt dat overtredingen tot hoge boetes, uitsluiting van immigratieregelingen en forse reputatieschade kunnen leiden. Voor particulieren betekenen fouten soms het einde van een rechtmatig verblijf in Nederland. U hebt dus alle reden te verlangen dat uw zaak goed wordt behandeld.

Waarom Mynta Law?

Een specialistenkantoor kan effectiever optreden dan een kantoor dat niet specialiseert, maar immigratierechtelijke zaken behandelt naast tal van andere zaken. Het immigratierecht en het nationaliteitsrecht kennen ieder een eigen logica, die vergeleken met andere rechtsgebieden soms hard kan zijn. Ook bestaan het immigratierecht en nationaliteitsrecht uit zeer veel gedetailleerde regels, beperkingen, uitzonderingen. Ten slotte is het migratierecht voortdurend in beweging als gevolg van rechtspraak en wijzigingen in de wetgeving. Mynta Law is als specialist van al deze details op de hoogte, en kan hiervan gebruik maken. Een algemeen jurist kan dit niet of is minder effectief.

Kennisbank - gespecialiseerde kennis

Om een indruk te geven van ons specialisme publiceren wij regelmatig inhoudelijke artikelen op deze website. Al deze artikelen staan in de rubriek “kennisbank”. De artikelen in de kennisbank worden regelmatig onderhouden en aangevuld, en bieden dus zoveel mogelijk actuele informatie. Wij nodigen u uit eens enkele van deze artikelen te lezen en zelf te oordelen.

LegalScore - cliënten aan het woord

Mynta Law is aangesloten bij LegalScore, een reviewtool voor juridische dienstverleners. Na afronding van uw zaak ontvangt u als cliënt het verzoek een openbare beoordeling van ons te geven. U kunt een algemene rating geven (van één tot vijf sterren) en specifieke beoordelingen op communicatie, deskundigheid, resultaat en nazorg. Uw review wordt automatisch op onze website gepubliceerd. Met uw feedback gaan wij uiteraard aan de slag om onszelf te verbeteren.

Wij houden onze kennis up-to-date

De jurist die uw zaak behandelt moet zijn of haar vakkennis steeds op peil houden. Daarom volgen alle juristen van Mynta Law regelmatig inhoudelijke vakcursussen van opleidingsinstituten zoals de Stichting Migratierecht Nederland en Grensoverschrijdend Werken. Wij houden binnen ons kantoor iedere twee weken een vakinhoudelijk overleg om de actuele ontwikkelingen te bespreken. Ook geven juristen van Mynta Law zelf regelmatig cursussen over ons vakgebied.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

Mynta Law is beoordeeld met een:

9.8

op basis van 178 beoordelingen op Legal Score