United Kingdom

In Nederland wonen ongeveer 97,6 duizend Britten. Mynta Law heeft veel van dergelijke onderdanen geholpen om hun verblijfsvergunning te krijgen en te behouden. Gezien ons succespercentage voor onze Britse cliënten, kunt u er zeker van zijn dat Mynta Law het juiste advocatenkantoor is om uw vraag te behandelen. Met uitgebreide kennis van de Nederlandse en EU migratiewetten en het effect van de Brexit op deze wetten, behandelen wij uw aanvraag met vertrouwen en zorg.

30%-regeling

Veel Britten in Nederland profiteren van de 30%-regeling die buitenlandse ingezetenen de status van 'niet-ingezeten belastingbetaler' verleent. Het verkrijgen van de 30%-regeling kan Amerikanen honderden of duizenden pounds per jaar helpen besparen. Mynta Law beantwoordt uw vragen over de aanvraag van de 30%-regeling en het overdragen van de 30%-regelingsuitkering bij baanwisselingen.

Brexit

Brexit heeft gevolgen gehad voor de verblijfsrechten van veel Britten die in Nederland wonen en Nederlanders die in het Verenigd Koninkrijk wonen. Mynta Law heeft een genuanceerd beeld van hoe Britten een beroep kunnen blijven doen op het verblijfsrecht voor zichzelf en hun gezinsleden. Wij kunnen adviseren over nieuwe regels die individuen en bedrijven dienen te kennen en bieden oplossingen voor eventuele problemen die zich hebben voorgedaan.

Dubbele nationaliteit

Nederland is heel streng wat betreft het toestaan van dubbele (of meervoudige) nationaliteit. Er bestaan belangrijke uitzonderingen. Mynta Law kan u hierover advies geven en u helpen van deze wettelijke uitzonderingen gebruik te maken. Doel hiervan is dat u naast de Nederlandse nationaliteit ook uw andere nationaliteit(en) kunt behouden.

Bezwaar en (hoger) beroep

Een groot deel van de wijzigingen in het migratierecht vindt zijn oorsprong in de rechtszaal. Effectief procederen vereist veel kennis van het recht, vindingrijkheid en overtuigingskracht. Mynta Law is van al deze kwaliteiten voorzien, en heeft ruime proceservaring voor de Nederlandse vreemdelingenrechter, en zelfs het Hof van Justitie van de Europese Unie.

Vaste tarieven, dus geen financiële verrassingen

Mynta Law hanteert waar mogelijk vaststaande tarieven voor de behandeling van een specifieke zaak. Ons tarief is marktconform. Als u Mynta Law inschakelt, dan weet u dus vooraf wat uw kosten zijn.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

Arend van Rosmalen, LL.M.

Nadine Vrijsen, LL.M.