United States

In 1782 gingen Nederland en de Verenigde Staten diplomatieke betrekkingen aan. Door deze langdurige relatie hebben Amerikaanse burgers een unieke status in Nederland. Zo stelt het Nederlands-Amerikaans Vriendschapsverdrag Amerikaanse ondernemers in staat om een tijdelijke Nederlandse verblijfsvergunning te krijgen om een bedrijf in Nederland te vestigen.

Mynta Law heeft ervaring met het behandelen van aanvragen voor het Nederlands-Amerikaans Vriendschapsverdrag, onder andere voor Amerikaanse cliënten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

The Dutch American Friendship Treaty

Mynta Law heeft veel ervaring met het behandelen van DAFT-aanvragen. Vanaf het moment dat u uw eerste consult bij ons boekt, leggen we uit aan welke voorwaarden moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor het visum en geven we advies hoe u daar het gemakkelijkst aan kunt voldoen. We benaderen uw aanvraag holistisch, waarbij we bijvoorbeeld rekening houden met het effect van DAFT op het verblijfsrecht van uw gezin en het effect dat verhuizen naar Nederland kan hebben op uw wereldwijde belastinglast. Tijdens uw aanvraag is Mynta Law beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

30% regeling

Veel Amerikanen in Nederland profiteren van de 30%-regeling die buitenlandse inwoners de status van 'niet-inwonende belastingbetaler' verleent. Het verkrijgen van de 30%-regeling kan Amerikanen honderden of duizenden dollars per jaar helpen besparen. Mynta Law beantwoordt uw vragen over de aanvraag van de 30%-regeling en het overdragen van de 30%-regelingsuitkering bij baanwisselingen.

Dubbele nationaliteit

Nederland is heel streng wat betreft het toestaan van dubbele (of meervoudige) nationaliteit. Er bestaan belangrijke uitzonderingen. Mynta Law kan u hierover advies geven en u helpen van deze wettelijke uitzonderingen gebruik te maken. Doel hiervan is dat u naast de Nederlandse nationaliteit ook uw andere nationaliteit(en) kunt verkrijgen of behouden.

Vaste tarieven, dus geen financiële verrassingen

Mynta Law hanteert waar mogelijk vaststaande tarieven voor de behandeling van een specifieke zaak. Ons tarief is marktconform. Als u Mynta Law inschakelt, dan weet u dus vooraf wat uw kosten zijn.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

Arend van Rosmalen, LL.M.