China

Mynta Law helpt veel Chinese cliënten met het komen naar en/of verblijvenin Nederland. We adviseren over de verschillende verblijfsopties die beschikbaar zijn voor elke klant, evenals een analyse van de voor- en nadelen van elke optie. Wij behandelen alle aanvragen voor visa, verblijfs- en werkvergunningen en controleren pro-actief of u aan deze eisen voldoet. Met advocaten die vloeiend Mandarijn en Kantonees spreken, kunnen wij u bijstaan in de taal die u het prettigst vindt.

Kennismigranten

Als u over gespecialiseerde vaardigheden beschikt, wil een Nederlands bedrijf u misschien in dienst nemen als kennismigrant. Mynta Law heeft veel aanvragen voor kennismigranten voor Chinese cliënten beheerd. Wij helpen u bepalen of u in aanmerking komt voor kennismigrantenvergunning op basis van uw vacature of arbeidsovereenkomst en beheren de aanvraag voor u.

Zelfstandige ondernemers

Om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning voor zelfstandige ondernemers, moet u aan strenge eisen voldoen. Mynta Law kan u helpen bij het navigeren door deze vereisten door stapsgewijze instructies te geven over het verzamelen van bewijsmateriaal ter ondersteuning van uw aanvraag. Tijdens en na het indienen van uw aanvraag zullen we snel reageren op eventuele vragen die u heeft. Onze staat van dienst in het verkrijgen van verblijfsvergunningen voor zelfstandigen voor onze cliënten kan ervoor zorgen dat u erop kunt vertrouwen dat Mynta Law het juiste kantoor is om uw zaak te behandelen.

Gezinhereniging

Als u naar Nederland verhuist of in Nederland woont, wilt u misschien dat uw ouders of grootouders met u meegaan. Het proces om gezinshereniging aan te vragen is complex, vaak met een jarenlange planning. Mynta Law kan u helpen bij de vereisten en ervoor zorgen dat de bij uw aanvraag ingediende bewijsstukken opvallen wanneer deze bij de IND worden ingediend.

Bezwaar en (hoger) beroep

Een groot deel van de wijzigingen in het migratierecht vindt zijn oorsprong in de rechtszaal. Effectief procederen vereist veel kennis van het recht, vindingrijkheid en overtuigingskracht. Mynta Law is van al deze kwaliteiten voorzien, en heeft ruime proceservaring voor de Nederlandse vreemdelingenrechter, en zelfs het Hof van Justitie van de Europese Unie.

Vaste tarieven, dus geen financiële verrassingen

Mynta Law hanteert waar mogelijk vaststaande tarieven voor de behandeling van een specifieke zaak. Ons tarief is marktconform. Als u Mynta Law inschakelt, dan weet u dus vooraf wat uw kosten zijn.

Benieuwd wat Mynta Law voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 (0)70 – 205 11 60

Direct afspraak maken

Arend van Rosmalen, LL.M.